Manuela Hairfashion & Keratine

Een keratine behandeling is een behandeling waarbij het haar stijl gemaakt wordt. Dit gebeurt doordat de keratine die tijdens de behandeling gebruikt wordt, het haar voedt met eiwitten die er voor zorgen dat het haar gezonder, stijl(er) en makkelijk handelbaar wordt.

Bij een keratine behandeling wordt het eiwit keratine, dat voorkomt in het menselijk lichaam (bijvoorbeeld in de nagels, huid en haren) aangebracht op het haar. Daarna trekt de keratine tijdens een keratine behandeling door tot de kern van het haar waardoor het haar sterker, glanzender, soepeler, gezonder én stijler wordt.

keratine
 

Manuela Hairfashion & Wonderbaar haarmasker (100% biologisch)

Dit haarmasker maakt uw haar soepel, hydrateert het droge haar, verzacht de effecten van chemicaliën op uw haar en geeft een revitaliserend effect op uw uiterlijk, door het helende effect en anti-ontsteking behandeld het uw hoofdhuid aandoeningen. Uw haar wordt geactiveerd en krijgt een gezond volume.

 

Manuela Hairfashion & Heren

Hier krijgen heren speciale aandacht in een sfeervolle omgeving.


  • Shampoo van L’Oréal
  • Contouren nek en randen
  • Perfect styling
  • Gel van L’Oréal

 

Manuela Hairfashion & Kids

Onze haarsalon denkt ook aan de kids. Daarom hebben we een mooi ingerichte kinderhoek. We willen het zo aangenaam mogelijk maken voor de allerkleinsten. Daarboven kan er gekozen worden uit verschillende tekenfilms. Uw kleine kan ook kiezen uit verschillende geuren van shampoo zoals aardbei, appel enz.