Manuela Hairfashion

Als je een kapster met passie voor het vak zoekt, dan ben je bij Manuela Hairfashion aan het juiste adres. Al van jongs af aan droomde ik van een eigen haarsalon. Ik ben Manuela Landim. In 2009 ben ik vanuit Braziliƫ in Nederland komen wonen. Mijn hele leven heb ik al een grote passie voor het kappersvak. Na enkele jaren wist ik het zeker, ik wil mijn kennis en ervaring delen met Ne derland. Manuela Hairfashion is geboren!

Manuela Hairfashion is Uniek, naast onze service en kwaliteit ervaart u bij ons het thuisgevoel. U merkt het al bij het binnenlopen van de salon. De sfeer, de mensen en de muziek maakt een bezoek bij Manuela Hairfashion een Ć©chte beleving. Manuela Hairfashion is gevestigd in Rotterdam aan de Bilderdijkstraat 223. U kunt bij ons gewoon binnen lopen voor het maken van een afspraak, of direct plaats nemen in de stoel.

Tot ziens bij Manuela Hairfashion!

 

Manuela Hairfashion & Service

Bij Manuela Hairfashion geven wij om onze klanten, ook als u moet wachten. Daarom krijgt u bij ons gratis Wifi, krijgt u koffie of thee en kunt u onbeperkt gebruik maken van onze tijdschriften. Dat is de service van Manuela Hairfashion.